Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Geranium to aromatyczna roślina doniczkowa, o zapachu owocowo-cytrynowym z lekko różaną nutą. Zwana też anginką ponieważ zwalcza wirusy i bakterie. Zgnieciony listek przynosi natychmiastową ulę przy bólu ucha. Zwalcza też stany zapalne w organizmie. Uśmiecha ból głowy, gardła i stawów. Wybornie smakuje herbata z liści. Nalewka nadaje się także do wcierania w bolące miejsca.
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3976
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 145
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 575
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 392
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3976
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 145
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 575
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 392
Składniki
Liście umieszczamy w słoju, zalewamy wódką i odstawiamy w ciemne miejsce na miesiąc. Po tym czasie przelewamy przez gęstą gazę, przelewamy do butelki i ustawiamy w ciemnym miejscu.