Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Geranium to aromatyczna roślina doniczkowa, o zapachu owocowo-cytrynowym z lekko różaną nutą. Zwana też anginką ponieważ zwalcza wirusy i bakterie. Zgnieciony listek przynosi natychmiastową ulę przy bólu ucha. Zwalcza też stany zapalne w organizmie. Uśmiecha ból głowy, gardła i stawów. Wybornie smakuje herbata z liści. Nalewka nadaje się także do wcierania w bolące miejsca.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 372
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 813
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3447
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 170
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 372
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 813
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3447
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 170
Składniki
Liście umieszczamy w słoju, zalewamy wódką i odstawiamy w ciemne miejsce na miesiąc. Po tym czasie przelewamy przez gęstą gazę, przelewamy do butelki i ustawiamy w ciemnym miejscu.