Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do smacznych dań.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1427
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1427
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w drobniutką kostkę. Zalewamy ją wrzątkiem i przez 5 minut tak zostawiamy. Wyciągamy kiszoną kapustę z woreczka. Możemy ją drobniej pokroić. Dodajemy ją do garnka z cebulą i zalewamy wrzątkiem, żeby było całe przykryte.
Dwie minuty trzymamy i cedzimy na sitku. Obieramy marchewkę i ścieramy ją na tarce. Dodajemy do kapusty i cebuli. Doprawiamy solą, cukrem, olejem i pieprzem. I mamy sałatkę elegancko.