Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do smacznych dań.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7577
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2630
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7577
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2630
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w drobniutką kostkę. Zalewamy ją wrzątkiem i przez 5 minut tak zostawiamy. Wyciągamy kiszoną kapustę z woreczka. Możemy ją drobniej pokroić. Dodajemy ją do garnka z cebulą i zalewamy wrzątkiem, żeby było całe przykryte.
Dwie minuty trzymamy i cedzimy na sitku. Obieramy marchewkę i ścieramy ją na tarce. Dodajemy do kapusty i cebuli. Doprawiamy solą, cukrem, olejem i pieprzem. I mamy sałatkę elegancko.