Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
świetnie pasują do wikwintnych sosów śmietanowych
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 226
Polecam.
Odsłon: 713
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36188
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 374
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 226
Polecam.
Odsłon: 713
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36188
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 374
Składniki
połówki brzoskwiń delikatnie osączyć z syropu i włożyć na rozgrzane masło na patelce smażyć ze wszystkich sron do skarmelizowania sosu tuż przed podaniem gorące brzoskwinie podlać 50 ml śliwowicy i podpalić po wypaleniu płomienia od razu podawać