Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba skończę gotować te rosoły, bo przemiał mięsa i warzyw jest spory...nie, no żartuję. Dzisiaj przyszło mi na myśl zrobienie takiego smarowidła do kanapek, bo wędliny ostatnio mi słabo wchodzą. No i stało się...jest! Całkiem pyszna. Od groma jej wyszło! Cóż...tydzień jest długi ;) Arek Gie
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10435
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6022
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5320
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12869
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4614
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10435
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6022
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5320
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12869
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4614
Składniki
Mięso i warzywa z rosołu mielimy przez sito o drobnych oczkach. Dodajemy rosół, majonez, natkę i maggi, wyrabiamy na gładką masę. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.