Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba skończę gotować te rosoły, bo przemiał mięsa i warzyw jest spory...nie, no żartuję. Dzisiaj przyszło mi na myśl zrobienie takiego smarowidła do kanapek, bo wędliny ostatnio mi słabo wchodzą. No i stało się...jest! Całkiem pyszna. Od groma jej wyszło! Cóż...tydzień jest długi ;) Arek Gie
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Mięso i warzywa z rosołu mielimy przez sito o drobnych oczkach. Dodajemy rosół, majonez, natkę i maggi, wyrabiamy na gładką masę. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.