Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba skończę gotować te rosoły, bo przemiał mięsa i warzyw jest spory...nie, no żartuję. Dzisiaj przyszło mi na myśl zrobienie takiego smarowidła do kanapek, bo wędliny ostatnio mi słabo wchodzą. No i stało się...jest! Całkiem pyszna. Od groma jej wyszło! Cóż...tydzień jest długi ;) Arek Gie
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 80
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 80
Składniki
Mięso i warzywa z rosołu mielimy przez sito o drobnych oczkach. Dodajemy rosół, majonez, natkę i maggi, wyrabiamy na gładką masę. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.