Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Autor:

Przepisów i artykułów: 38 Ocena: 282

Dodano:

Odsłon: 2780

Prosta do przygotowania pasta.

Składniki

  • Jajka, 3 szt.
  • Awokado, 1/2 szt.
  • Otręby żytnie, 1 łyżka
  • Kolendra świeża, 1 łyżka
  • Jogurt naturalny, 2 łyżki
  • Kapary, 1 łyżeczka
  • Świeżo mielony pieprz kolorowy do przyprawienia
1-2 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pasta jajeczna

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Kolendrę i kapary siekamy. Rozgniatamy w naczyniu widelcem jajka oraz awokado. Dodajemy jogurt, kapary, kolendrę i otręby i wszystko dokładnie mieszamy. Przyprawiamy świeżo mielonym pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

smaker 25 lipca 2016 Idealna do kanapek - świetny pomysł z dodaniem awokado :)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń