Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta świetnie nadaje się do przygotowania smakowitych kanapek, dobrze komponuje się z ulubionym pieczywem.
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10469
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 4809
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1016
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7940
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 254
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10469
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 4809
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1016
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7940
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 254
Składniki
Jajka ugotować na twardo i po wystygnięciu obrać ze skorupek. Przełożyć jajka do miski i dodać do nich makrelę w sosie pomidorowym. Jajka z makrelą rozgnieść, rozdrobnić najlepiej za pomocą widelca. Czosnek rozdrobnić (starłam na tarce na małych oczkach), a koperek posiekać (miałam pęczek koperku, można dać suszony lub mrożony). Dodać rozdrobnione warzywa do jajek z makrelą. Do całości dodać ketchup. Wszystko wymieszać doprawiając jednocześnie solą i pieprzem. Do pasty można dodać swoje ulubione przyprawy, czy też zamienić pikantny ketchup na łagodny, jeśli ktoś woli delikatniejszy smak.