Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna pasta do kanapek , albo nadziewanych jajek.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 55
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11023
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 55
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11023
Składniki
Jajka gotuję na twardo , studzę i obieram. Groszek odcedzam. W misce umieszczam jajka , groszek , majonez.Dodaję szczyptę soli i pieprzu. Blęduję. Szczypiorek drobno siekam , dodaję do masy jajecznej i dokładnie mieszam.
Umieszczam w pojemniku i wkładam do lodówki.Taką pastę można przechowywać ok. 3 dni.