Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna pasta do kanapek , albo nadziewanych jajek.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22278
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 127
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 142
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22278
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 127
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 142
Składniki
Jajka gotuję na twardo , studzę i obieram. Groszek odcedzam. W misce umieszczam jajka , groszek , majonez.Dodaję szczyptę soli i pieprzu. Blęduję. Szczypiorek drobno siekam , dodaję do masy jajecznej i dokładnie mieszam.
Umieszczam w pojemniku i wkładam do lodówki.Taką pastę można przechowywać ok. 3 dni.