Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna pasta do kanapek , albo nadziewanych jajek.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 387
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2770
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 912
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1661
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14475
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 387
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2770
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 912
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1661
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14475
Składniki
Jajka gotuję na twardo , studzę i obieram. Groszek odcedzam. W misce umieszczam jajka , groszek , majonez.Dodaję szczyptę soli i pieprzu. Blęduję. Szczypiorek drobno siekam , dodaję do masy jajecznej i dokładnie mieszam.
Umieszczam w pojemniku i wkładam do lodówki.Taką pastę można przechowywać ok. 3 dni.