Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wegańską przekąskę.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1665
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3061
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1133
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1916
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1665
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3061
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1133
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1916
Składniki
Słonecznik uprażyć na suchej patelni uważając, aby się nie przypalił, przesypać do jakiegokolwiek naczynia i odstawić do wystudzenia.
Wystudzony słonecznik zblendować dokładnie z ciecierzycą.
Dodać pozostałe składniki i zblenować raz jeszcze.
Pasta jest gotowa do spożycia od razu po przygotowaniu.