Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja na temat guacamole: pasta z awokado z jajkiem i papryką. Niestety w moim domu nie na amatorów awokado dlatego przygotowując potrawę z tym owocem dodaję składniki które zniwelują jego smak:(
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 148
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 148
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobno siekamy. Awokado obieramy, wyrzucamy pestkę i miąższ rozdrabniamy widelcem. Do awokado dodajemy jajko,przeciśnięty przez praskę czosnek, drobno posiekaną paprykę i kawałeczek papryczki chili. Doprawiamy sokiem z cytryny, solą i dokładnie mieszamy.