Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja na temat guacamole: pasta z awokado z jajkiem i papryką. Niestety w moim domu nie na amatorów awokado dlatego przygotowując potrawę z tym owocem dodaję składniki które zniwelują jego smak:(
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7895
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 305
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3132
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7895
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 305
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3132
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobno siekamy. Awokado obieramy, wyrzucamy pestkę i miąższ rozdrabniamy widelcem. Do awokado dodajemy jajko,przeciśnięty przez praskę czosnek, drobno posiekaną paprykę i kawałeczek papryczki chili. Doprawiamy sokiem z cytryny, solą i dokładnie mieszamy.