Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię takie szybkie pasty kanapkowe. Są mega smaczne i przede wszystkim proste i szybkie w przygotowaniu.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 879
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 802
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 272
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 879
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 802
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 272
Składniki
asta jest bardzo prosta w przygotowaniu i najlepiej przygotować ją dzień wcześniej. Jajka gotujemy na twardo około 7 minut. Studzimy, obieramy i wrzucamy do miski. Jajka rozgniatamy widelcem. Następnie dodajemy puszkę tuńczyka. Możemy wykorzystać tuńczyka w oleju lub sosie własnym. Olej lub sos własny odlewamy. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Ogórki konserwowe również kroimy w bardzo drobną kostkę. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem świeżo mielonym i słodką papryką. Całość dokładnie mieszamy. Jeżeli lubimy bardzo rozdrobnioną pastę możemy wszystkie składniki zblendować. Pasta gotowa ;)