Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z dodatkiem majonezu czosnku i soku z cytryny. Doskonale nadaje się jako dodatek do wędliny, mięsa i jajek. Majonez można zastąpić jogurtem i sałatka jest wtedy mniej kaloryczna. Najlepsza jest jednak z majonezem
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 25
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 63
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 202
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 25
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 63
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 202
Składniki
Bakłażany owinąć dokładnie w folię aluminiową Piec w temp 200°C aż będą miękkie około 60 min.
Obrać ze skórki pognieść lekko widelcem na drobne kawałki ale nie na miazgę.
Dodać sok z cytryny, majonez i przeciśnięty przez praskę czosnek Doprawić sola i pieprzem do smaku.