Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z dodatkiem majonezu czosnku i soku z cytryny. Doskonale nadaje się jako dodatek do wędliny, mięsa i jajek. Majonez można zastąpić jogurtem i sałatka jest wtedy mniej kaloryczna. Najlepsza jest jednak z majonezem
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3946
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19946
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3061
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4296
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3946
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19946
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3061
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4296
Składniki
Bakłażany owinąć dokładnie w folię aluminiową Piec w temp 200°C aż będą miękkie około 60 min.
Obrać ze skórki pognieść lekko widelcem na drobne kawałki ale nie na miazgę.
Dodać sok z cytryny, majonez i przeciśnięty przez praskę czosnek Doprawić sola i pieprzem do smaku.