Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta pasująca zarówno na co dzień jak i na święta. Idealna do kanapek, czy do faszerowania jajek. Minimum składników, maksimum smaku
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1335
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 363
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3651
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1335
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 363
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3651
Składniki
Z brokuła oddzielamy różyczki i gotujemy je w lekko osolonej wodzie do miękkości.
Jajka kroimy w kostkę, ostudzonego brokuła również możecie na połówki pokroić.
Wszystkie składniki umieszczamy w misce, przyprawiamy, dodajemy jogurt wedle uznania (w zależności, czy chcemy uzyskać pastę do faszerowania, czy gęstszą do kanapek. Ja dałam 2 łyżki na kanapkową). Za pomocą blendera/miksera łączymy składniki.