Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta pasująca zarówno na co dzień jak i na święta. Idealna do kanapek, czy do faszerowania jajek. Minimum składników, maksimum smaku
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 312
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 547
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1027
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 312
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 547
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1027
Składniki
Z brokuła oddzielamy różyczki i gotujemy je w lekko osolonej wodzie do miękkości.
Jajka kroimy w kostkę, ostudzonego brokuła również możecie na połówki pokroić.
Wszystkie składniki umieszczamy w misce, przyprawiamy, dodajemy jogurt wedle uznania (w zależności, czy chcemy uzyskać pastę do faszerowania, czy gęstszą do kanapek. Ja dałam 2 łyżki na kanapkową). Za pomocą blendera/miksera łączymy składniki.