Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta pasująca zarówno na co dzień jak i na święta. Idealna do kanapek, czy do faszerowania jajek. Minimum składników, maksimum smaku
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1818
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8381
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 764
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253584
Polecam.
Odsłon: 1471
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1818
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8381
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 764
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253584
Polecam.
Odsłon: 1471
Składniki
Z brokuła oddzielamy różyczki i gotujemy je w lekko osolonej wodzie do miękkości.
Jajka kroimy w kostkę, ostudzonego brokuła również możecie na połówki pokroić.
Wszystkie składniki umieszczamy w misce, przyprawiamy, dodajemy jogurt wedle uznania (w zależności, czy chcemy uzyskać pastę do faszerowania, czy gęstszą do kanapek. Ja dałam 2 łyżki na kanapkową). Za pomocą blendera/miksera łączymy składniki.