Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyrazista pasta, w sam raz do domowego chleba. Przepis pochodzi z 414. odcinka programu "Ewa gotuje".
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4856
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13188
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5785
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7407
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4856
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13188
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5785
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7407
Składniki
Połowę oliwek drobno posiekać, resztę rozdrobnić w blenderze. Wymieszać. Dorzucić drobno posiekany czosnek i natkę pietruszki. Wlać sok z cytryny. Doprawić do smaku solą i odstawić na 2-3 godziny, by pasta się przegryzła. Podawać do pieczywa.