Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z białej fasoli.
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 288
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25648
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 288
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25648
Składniki
Fasolę zalać letnią wodą i pozostawić na kilka godzin do namoczenia.
Namoczoną fasolę odcedzić, zalać świeżą wodą i gotować do miękkości.
Po ugotowaniu fasolę odstawić do wystudzenia.
Wystudzoną fasolę odcedzić, pozostawiając trochę wody z gotowania, następnie zmiksować z dodatkiem soli i majeranku. Jeżeli pasta jest za sucha dodać do niej trochę pozostawionej wody.