Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z białej fasoli.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1097
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 152
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1097
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 152
Składniki
Fasolę zalać letnią wodą i pozostawić na kilka godzin do namoczenia.
Namoczoną fasolę odcedzić, zalać świeżą wodą i gotować do miękkości.
Po ugotowaniu fasolę odstawić do wystudzenia.
Wystudzoną fasolę odcedzić, pozostawiając trochę wody z gotowania, następnie zmiksować z dodatkiem soli i majeranku. Jeżeli pasta jest za sucha dodać do niej trochę pozostawionej wody.