Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z białej fasoli.
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 50
Szybka i smaczna przekąska idealna na imprezę i niespodziewanych gości.
Odsłon: 43318
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 176
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 610
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 50
Szybka i smaczna przekąska idealna na imprezę i niespodziewanych gości.
Odsłon: 43318
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 176
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 610
Składniki
Fasolę zalać letnią wodą i pozostawić na kilka godzin do namoczenia.
Namoczoną fasolę odcedzić, zalać świeżą wodą i gotować do miękkości.
Po ugotowaniu fasolę odstawić do wystudzenia.
Wystudzoną fasolę odcedzić, pozostawiając trochę wody z gotowania, następnie zmiksować z dodatkiem soli i majeranku. Jeżeli pasta jest za sucha dodać do niej trochę pozostawionej wody.