Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z białej fasoli.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8281
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2854
Polecam.
Odsłon: 1503
Polecam.
Odsłon: 445
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8281
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2854
Polecam.
Odsłon: 1503
Polecam.
Odsłon: 445
Składniki
Fasolę zalać letnią wodą i pozostawić na kilka godzin do namoczenia.
Namoczoną fasolę odcedzić, zalać świeżą wodą i gotować do miękkości.
Po ugotowaniu fasolę odstawić do wystudzenia.
Wystudzoną fasolę odcedzić, pozostawiając trochę wody z gotowania, następnie zmiksować z dodatkiem soli i majeranku. Jeżeli pasta jest za sucha dodać do niej trochę pozostawionej wody.