Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek jako dip również się sprawdza na kanapki
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2704
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5454
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 249
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2704
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5454
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 249
Składniki
Wrzucam do malaksera fasolkę,buraka pieczonego,czosnek,sól pieprz i sok z cytryny wszystko rozdrabniam na gładką masę jeśli jest za gęste dolewamy wody z fasoli po otrzymaniu gładkiej konsystencji wykładam do naczynka pole wam oliwą i posypuje koprem i miętą Smacznego:-)