Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa i nieoczywista w smaku pasta z zielonego groszku. Ze względu na dużą zawartość białka polecana szczególnie osobom dbającym o linię.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4467
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5902
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1360
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12692
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4467
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5902
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1360
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12692
Składniki
Groszek przesypać do naczynia i zostawić do rozmrożenia. Dodać czosnek, sok z cytryny sól i pieprz i liście mięty. Wszystkie składniki zblendować.
Do zblendowanej pasty dodać ziarna chia i w razie potrzeby sól i pieprz. Wymiesać razem. Serwować na pieczywie z ulubionymi dodatkami.