Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna pasta na chleb z wędzonej makreli, jajek, ogórka konserwowego, czosnku i szczypioru połączonej musztardą, majonezem i ketchupem.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 489
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15429
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3294
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 489
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15429
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3294
Składniki
Makrelę obieramy ze skóry i ości. Jajka, szczypior i ogórka kroimy w drobniutką kosteczkę. Czosnek przeciskamy przez praskę.
Dodajemy majonez, musztardę i ketchup, dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Doprawiamy solą i pieprzem ziołowym do smaku. Smacznego!!!