Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna pasta na chleb z wędzonej makreli, jajek, ogórka konserwowego, czosnku i szczypioru połączonej musztardą, majonezem i ketchupem.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1525
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 730
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1525
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 730
Składniki
Makrelę obieramy ze skóry i ości. Jajka, szczypior i ogórka kroimy w drobniutką kosteczkę. Czosnek przeciskamy przez praskę.
Dodajemy majonez, musztardę i ketchup, dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Doprawiamy solą i pieprzem ziołowym do smaku. Smacznego!!!