Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna pasta na chleb z wędzonej makreli, jajek, ogórka konserwowego, czosnku i szczypioru połączonej musztardą, majonezem i ketchupem.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 715
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 316
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 715
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 316
Składniki
Makrelę obieramy ze skóry i ości. Jajka, szczypior i ogórka kroimy w drobniutką kosteczkę. Czosnek przeciskamy przez praskę.
Dodajemy majonez, musztardę i ketchup, dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Doprawiamy solą i pieprzem ziołowym do smaku. Smacznego!!!