Dodatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 211 Ocena: 4060
Dodano: 13.01.2014
Odsłon: 4831
3-4 os. | 15 min | łatwe | przystępne |
Odciskamy tuńczyka na sitku, bardzo mocno, ddajemy posiekany seler, cebule w drobną kosteczke. Następnie dodajemy majnez, sok z cytryny i doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy na chlebek lub z bułką, sałatą, pomidorem;))) Smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

aniolywkuchni 16 maja 2014Zgłoś do usunięcia
dobrze wiedziec1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ania19821 16 maja 2014Zgłoś do usunięcia
Mogę jeść tuńczyka w każdej postaci - na kanapce, w sałatce,jako pasta z twarożkiem. Bardzo dobre tuńczyki wypuściło ostatnio SEKO - naprawdę dużo mięsa,a nie pół puszki oleju.2 Kto głosował? | Odpowiedz