Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

Autor:

Przepisów i artykułów: 211 Ocena: 4060

Dodano:

Odsłon: 4831

Jeśli szukacie pomysłu na szybką pastę do chleba...biegniemy Wam z pomocą;)

Składniki

  • puszka tuńczyka w wodzie lub sosie własnym,
  • 2 lub 2 ½ lyżki majonezu,
  • seler naciowy,
  • 1 cebula czerwona,
  • sol pieprz,
  • trochę soku z cytryny
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pasta z tuńczyka

Przygotowanie

  1. Odciskamy tuńczyka na sitku, bardzo mocno, ddajemy posiekany seler, cebule w drobną kosteczke. Następnie dodajemy majnez, sok z cytryny i doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy na chlebek lub z bułką, sałatą, pomidorem;))) Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ania19821 16 maja 2014 Mogę jeść tuńczyka w każdej postaci - na kanapce, w sałatce,jako pasta z twarożkiem. Bardzo dobre tuńczyki wypuściło ostatnio SEKO - naprawdę dużo mięsa,a nie pół puszki oleju.

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń