Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zielone pesto możesz wyczarować nie tylko z liści bazylii. Świetnie sprawdzi się również czosnek niedźwiedzi. Takie pesto będzie miało wyjątkowo intensywny smak i aromat. Doskonale smakuje w wersji śniadaniowej na kanapki, do wędlin, jajek, czy aromatycznej szakszuki. Pesto z czosnku niedźwiedziego możesz dodać również do makaronu, czy zapiekanek. Bardzo dobrze podkreśli również smak mięsa, dobrą opcją będzie posmarowanie nim wnętrza roladek.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 221
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1054
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666499
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 221
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1054
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666499
Składniki