Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i zdrowa, pieczeń z gęsi.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113243
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 652
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1147
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 740
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113243
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 652
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1147
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 740
Składniki
Mięsa mielimy, dodajemy wszystkie składniki, i musimy dobrze wymieszać wszystkie składniki. Do wyłożonej papierem do pieczenia formy układamy równomiernie dobrze wymieszane mięso, układamy szczelnie i równo, potem bierzemy napełnioną formę i z 3-4 razy dobrze musimy stuknąć na czymś twardym, po to żeby mięso ubiło się jeszcze. Smarujemy gęsim tłuszczem po wierzchu, oraz posypujemy kolorowym pieprzem grubo mielonym. Pieczemy 60 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza. Smacznego !!!