Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i zdrowa, pieczeń z gęsi.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99111
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 449
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5115
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13768
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5916
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99111
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 449
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5115
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13768
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5916
Składniki
Mięsa mielimy, dodajemy wszystkie składniki, i musimy dobrze wymieszać wszystkie składniki. Do wyłożonej papierem do pieczenia formy układamy równomiernie dobrze wymieszane mięso, układamy szczelnie i równo, potem bierzemy napełnioną formę i z 3-4 razy dobrze musimy stuknąć na czymś twardym, po to żeby mięso ubiło się jeszcze. Smarujemy gęsim tłuszczem po wierzchu, oraz posypujemy kolorowym pieprzem grubo mielonym. Pieczemy 60 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza. Smacznego !!!