Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń z warzywami to świetna propozycja na domową wędlinę na kanapki.
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 122
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 144
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 316
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 122
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 144
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 316
Składniki
Dynię, marchewkę i pietruszkę trzemy na tarce o dużych oczkach. Mięso mielone przyprawiamy. Dodajemy zioła, kaszę, jajka, bułkę tartą oraz potarte warzywa. Mieszamy wszystko dokładnie. Odstawiamy na 30 minut do lodówki. Wykładamy do foremek (2 foremki 19 x 10). Posypujemy czarnuszką. Pieczemy około 1 godziny w 170 stopniach. Podajemy na zimno. Smacznego ;)