Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy dodatek do mięsa ;-)))
Ziemniaki dokładnie płuczemy i kroimy na ćwiartki.
Do oleju dodajemy przyprawy i dokładnie mieszamy.
Pokrojone ćwiartki ziemniaków przekładamy na foremkę i polewamy olejem z przyprawami.
Całość dokładnie mieszamy tak aby każda ćwiartka ziemniaka była obtoczona mieszanką.
Foremkę z ziemniakami wkładamy do piekarnika nagrzanego do temp. 200'C i pieczemy przez około 50-55 minut. Podajemy gorące zrumienione na złoto-brązowy kolor. Smacznego !!!
nadaje sie jako danie główne lub kolację.
Odsłon: 4530
Lubicie pieczone ziemniaczki? Ja bardzo lubię. Tym razem ziemniaki są podgot...
Odsłon: 7492
Ktoś mnie dziś naciągnął na gofry i to nie był mój mąż. Sezon letni, wakacyjn...
Odsłon: 182
Serniczek prosty w przygotowaniu, smaczny o wyjątkowym lekko kwaskowym smaku...
Odsłon: 105
Pyszne i zdrowe danie obiadowe.Porcja warzyw z dodatkiem mięsa mielonego i ryżu.
Odsłon: 156
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 289
Ktoś mnie dziś naciągnął na gofry i to nie był mój mąż. Sezon letni, wakacyjn...
Odsłon: 182
Serniczek prosty w przygotowaniu, smaczny o wyjątkowym lekko kwaskowym smaku...
Odsłon: 105
Pyszne i zdrowe danie obiadowe.Porcja warzyw z dodatkiem mięsa mielonego i ryżu.
Odsłon: 156
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 289
Składniki
Ziemniaki dokładnie płuczemy i kroimy na ćwiartki.
Do oleju dodajemy przyprawy i dokładnie mieszamy.
Pokrojone ćwiartki ziemniaków przekładamy na foremkę i polewamy olejem z przyprawami.
Całość dokładnie mieszamy tak aby każda ćwiartka ziemniaka była obtoczona mieszanką.
Foremkę z ziemniakami wkładamy do piekarnika nagrzanego do temp. 200'C i pieczemy przez około 50-55 minut. Podajemy gorące zrumienione na złoto-brązowy kolor. Smacznego !!!
Przepisy Dodatki
Dodatki
Mini beziki
Dodatki
Pasta jajeczna z rzodkiewką
Dodatki
Wędzonka wieprzowa.
Dodatki
Kapusta czerwona zasmażana
Mini beziki
Mini beziki to świetny pomysł, gdy zostaną nam nadprogramowe białka. Łatwo je...
Odsłon: 68
Pasta jajeczna z rzodkiewką
Dziś klasyka. Pasta jajeczna. Bardzo ją lubię. Najlepsza chyba tradycyjna,...
Odsłon: 124