Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy dodatek do mięsa ;-)))
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2648
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421767
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2152
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2648
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421767
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2152
Składniki
Ziemniaki dokładnie płuczemy i kroimy na ćwiartki.
Do oleju dodajemy przyprawy i dokładnie mieszamy.
Pokrojone ćwiartki ziemniaków przekładamy na foremkę i polewamy olejem z przyprawami.
Całość dokładnie mieszamy tak aby każda ćwiartka ziemniaka była obtoczona mieszanką.
Foremkę z ziemniakami wkładamy do piekarnika nagrzanego do temp. 200'C i pieczemy przez około 50-55 minut. Podajemy gorące zrumienione na złoto-brązowy kolor. Smacznego !!!