Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i prosty dodatek do obiadu. Oczywiście można również podać same ziemniaczki solone lub z ulubionym sosem.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 106
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 288
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1174
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2083
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25507
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 106
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 288
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1174
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2083
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25507
Składniki
Ziemniaki wyszorować pod bieżącą wodą, pokroić na ćwiartki. W misce wymieszać olej, sezam, kurkumę i bazylię. Do miski wrzucić ziemniaki, dokładnie obtoczyć je w oleju z sezamem, następnie przełożyć na blaszkę, posypać czosnkiem granulowanym i wstawić do piekarnika. Ziemniaki pieczemy w temperaturze 200 st przez 50 minut. Na 15 minut przed końcem pieczenia zmniejszałam temperaturę na 150 st. Upieczone ziemniaki lekko posolić. Smacznego.