Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podawanie czosnku na stół wigilijny to bardzo stara tradycja. Mówiono że zjedzenie ząbka czosnku z solą odganiało złe moce i zapowiadało lepszy Nowy Rok.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7942
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1264
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13730
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7942
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1264
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13730
Składniki
Wykonanie: Ściąć górną część czosnku, pokropić olejem, posolić, ułożyć w naczyniu żaroodpornym., możemy posypać również dowolnymi ziołami. Następnie wstawić do piekarnika na około 45 minut, aż czosnek będzie złoty. Podawać na stół wigilijny.