Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podawanie czosnku na stół wigilijny to bardzo stara tradycja. Mówiono że zjedzenie ząbka czosnku z solą odganiało złe moce i zapowiadało lepszy Nowy Rok.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 25
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 543
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 771
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 25
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 543
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 771
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Wykonanie: Ściąć górną część czosnku, pokropić olejem, posolić, ułożyć w naczyniu żaroodpornym., możemy posypać również dowolnymi ziołami. Następnie wstawić do piekarnika na około 45 minut, aż czosnek będzie złoty. Podawać na stół wigilijny.