Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do pieczywa. Wystarczy zaledwie kilka prostych składników, aby nadać tradycyjnemu masłu zupełnie nowy wygląd i smak. Nasza propozycja z pewnością przypadnie do gustu wielbicielom ostrzejszych potraw.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 172
Polecam.
Odsłon: 842
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 126
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9249
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 172
Polecam.
Odsłon: 842
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 126
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9249
Składniki
Masło przekładamy do moździerza, dodajemy przyprawy (słodką paprykę, sól, chili) oraz miód. Wszystko razem wyrabiamy. Masło wstawiamy na 2 godziny do lodówki. Po tym czasie masło jest gotowe do spożycia. Smacznego!