Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do pieczywa. Wystarczy zaledwie kilka prostych składników, aby nadać tradycyjnemu masłu zupełnie nowy wygląd i smak. Nasza propozycja z pewnością przypadnie do gustu wielbicielom ostrzejszych potraw.
Jest to pyszne ciasto na biszkopcie, z kremem z mlekiem w proszku i ryżem pre...
Odsłon: 394
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 2592
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 1822
Zapiekane ziemniaki z duszoną cebulą mogą być świetną alternatywą dla podobne...
Odsłon: 6276
Jest to pyszne ciasto na biszkopcie, z kremem z mlekiem w proszku i ryżem pre...
Odsłon: 394
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 2592
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 1822
Zapiekane ziemniaki z duszoną cebulą mogą być świetną alternatywą dla podobne...
Odsłon: 6276
Składniki
Masło przekładamy do moździerza, dodajemy przyprawy (słodką paprykę, sól, chili) oraz miód. Wszystko razem wyrabiamy. Masło wstawiamy na 2 godziny do lodówki. Po tym czasie masło jest gotowe do spożycia. Smacznego!