Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon cukiniowy w pełni!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1765
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1541
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1506
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1848
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1765
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1541
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1506
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1848
Składniki
Cukinię starłam na cieniutką zapałkę na mandolinie, można zetrzeć na grubym oczku. Ziemniaki starłam na tarce ziemiankowej tak jak i cebulę i czosnek. Dodałam sól, jajo i mąkę. Masę wykładałam na rozgrzaną patelnię.
Przepraszam za jakość zdjęcia ale obiektyw zaparował. Smażyłam na średnio większym ogniu do mocnego zrumienienia. Wyjdzie około 12 placków.
Smacznego :)