Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i aromatyczne placki oraz bardzo szybkie do przygotowania.
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 140
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 115
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1043
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 140
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 115
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1043
Składniki
Cukinie umyć, przyciąć końcówki, zetrzeć na tarce o średnich oczkach, posolić, odstawić na 15 minut i odcisnąć. Dodać jajko, mąkę, obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek, koperek, sól oraz pieprz. Całość dokładnie wymieszać. Na patelni rozgrzać olej i nakładać łyżkę porcję cukinii. Smażyć z obu stron na złotawy kolor.
Podawać z jogurtem naturalnym lub z ulubionym sosem.