Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i aromatyczne placki oraz bardzo szybkie do przygotowania.
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2148
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9741
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3443
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6841
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2148
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9741
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3443
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6841
Składniki
Cukinie umyć, przyciąć końcówki, zetrzeć na tarce o średnich oczkach, posolić, odstawić na 15 minut i odcisnąć. Dodać jajko, mąkę, obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek, koperek, sól oraz pieprz. Całość dokładnie wymieszać. Na patelni rozgrzać olej i nakładać łyżkę porcję cukinii. Smażyć z obu stron na złotawy kolor.
Podawać z jogurtem naturalnym lub z ulubionym sosem.