Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne placki, świetnie sprawdzają się jako przekąska lub lekki obiad.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
Składniki
Brokuł jeśli mrożony gotujemy do miękkości i kroimy w mniejsze kawałki. Twaróg rozdrabniamy widelcem.
Do miski wrzucamy wszystkie składniki i blendujemy na jednolitą masę.
Smażymy placki na rozgrzanym oleju z obu stron.