Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne placki, świetnie sprawdzają się jako przekąska lub lekki obiad.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16474
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5296
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16474
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5296
Składniki
Brokuł jeśli mrożony gotujemy do miękkości i kroimy w mniejsze kawałki. Twaróg rozdrabniamy widelcem.
Do miski wrzucamy wszystkie składniki i blendujemy na jednolitą masę.
Smażymy placki na rozgrzanym oleju z obu stron.