Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15 minut ze wszystkim.
Patelnia, szpatułka, łyżka, nóż, deska do krojenia
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 70
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 47
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9327
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 70
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 47
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9327
Składniki
Odcinamy końce z główek pok choi. Oddzielamy lis e I myjemy. Z chili usuwamy gniazdo i pestki i myjemy, następnie kroimy drobno. Czosnek obieramy i miażdżymy nożem.
Do patelni wlewamy wodę, wrzucamy chili oraz pok choi. Smażymy mieszając około 6 minut, a następnie dodajemy czosnek, mieszamy i dalej smażymy krócej niż 5 minut. Pok choi gotowe.