Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15 minut ze wszystkim.
Patelnia, szpatułka, łyżka, nóż, deska do krojenia
Nieco bardziej zwariowana wersja kotletów mielonych. Na pewno chętnie będziem...
Odsłon: 114
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28792
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 294
Nieco bardziej zwariowana wersja kotletów mielonych. Na pewno chętnie będziem...
Odsłon: 114
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28792
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 294
Składniki
Odcinamy końce z główek pok choi. Oddzielamy lis e I myjemy. Z chili usuwamy gniazdo i pestki i myjemy, następnie kroimy drobno. Czosnek obieramy i miażdżymy nożem.
Do patelni wlewamy wodę, wrzucamy chili oraz pok choi. Smażymy mieszając około 6 minut, a następnie dodajemy czosnek, mieszamy i dalej smażymy krócej niż 5 minut. Pok choi gotowe.