Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15 minut ze wszystkim.
Patelnia, szpatułka, łyżka, nóż, deska do krojenia
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 190
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 929
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 190
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 929
Składniki
Odcinamy końce z główek pok choi. Oddzielamy lis e I myjemy. Z chili usuwamy gniazdo i pestki i myjemy, następnie kroimy drobno. Czosnek obieramy i miażdżymy nożem.
Do patelni wlewamy wodę, wrzucamy chili oraz pok choi. Smażymy mieszając około 6 minut, a następnie dodajemy czosnek, mieszamy i dalej smażymy krócej niż 5 minut. Pok choi gotowe.