Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15 minut ze wszystkim.
Patelnia, szpatułka, łyżka, nóż, deska do krojenia
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 2071
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 259
Niezmiennie od lat, namawiam do pieczenia domowego chleba. Wczoraj upiekłam...
Odsłon: 8042
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 727
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 2071
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 259
Niezmiennie od lat, namawiam do pieczenia domowego chleba. Wczoraj upiekłam...
Odsłon: 8042
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 727
Składniki
Odcinamy końce z główek pok choi. Oddzielamy lis e I myjemy. Z chili usuwamy gniazdo i pestki i myjemy, następnie kroimy drobno. Czosnek obieramy i miażdżymy nożem.
Do patelni wlewamy wodę, wrzucamy chili oraz pok choi. Smażymy mieszając około 6 minut, a następnie dodajemy czosnek, mieszamy i dalej smażymy krócej niż 5 minut. Pok choi gotowe.