Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15 minut ze wszystkim.
Patelnia, szpatułka, łyżka, nóż, deska do krojenia
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 361
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 361
Składniki
Odcinamy końce z główek pok choi. Oddzielamy lis e I myjemy. Z chili usuwamy gniazdo i pestki i myjemy, następnie kroimy drobno. Czosnek obieramy i miażdżymy nożem.
Do patelni wlewamy wodę, wrzucamy chili oraz pok choi. Smażymy mieszając około 6 minut, a następnie dodajemy czosnek, mieszamy i dalej smażymy krócej niż 5 minut. Pok choi gotowe.