Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Salsa powinna mieć pomidory pokrojone w drobną kostkę i wcale nie powinna mieć konsystencji sosu, ale ja je rozdrabniam bardziej, bo tak lubię jeść z nachos. Rozdrabniam same pomidory, a resztę składników drobno siekam.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1008
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 904
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12724
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1008
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 904
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12724
Składniki
Obrać cebulę i poszatkować. Pokroić papryczki jalapeno na drobne kawałki. Dodać do pomidorów cebulę, papryczki i kolendrę. Dodać sok z limonki i cukier. Wszystko wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.