Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Salsa powinna mieć pomidory pokrojone w drobną kostkę i wcale nie powinna mieć konsystencji sosu, ale ja je rozdrabniam bardziej, bo tak lubię jeść z nachos. Rozdrabniam same pomidory, a resztę składników drobno siekam.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1582
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 950
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1582
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 950
Składniki
Obrać cebulę i poszatkować. Pokroić papryczki jalapeno na drobne kawałki. Dodać do pomidorów cebulę, papryczki i kolendrę. Dodać sok z limonki i cukier. Wszystko wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.