Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Salsa powinna mieć pomidory pokrojone w drobną kostkę i wcale nie powinna mieć konsystencji sosu, ale ja je rozdrabniam bardziej, bo tak lubię jeść z nachos. Rozdrabniam same pomidory, a resztę składników drobno siekam.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 463
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 463
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Składniki
Obrać cebulę i poszatkować. Pokroić papryczki jalapeno na drobne kawałki. Dodać do pomidorów cebulę, papryczki i kolendrę. Dodać sok z limonki i cukier. Wszystko wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.