Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Salsa powinna mieć pomidory pokrojone w drobną kostkę i wcale nie powinna mieć konsystencji sosu, ale ja je rozdrabniam bardziej, bo tak lubię jeść z nachos. Rozdrabniam same pomidory, a resztę składników drobno siekam.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 43
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 130
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 43
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 130
Składniki
Obrać cebulę i poszatkować. Pokroić papryczki jalapeno na drobne kawałki. Dodać do pomidorów cebulę, papryczki i kolendrę. Dodać sok z limonki i cukier. Wszystko wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.