Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam salsę pomidorową nadającą się do różnego rodzaju mięsa. Salsa bardzo smaczna i pikantna.
nóż, praska do czosnku, miska,
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 217
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 616
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 217
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 616
Składniki
Pomidory zalać wrzątkiem, obrać skórkę, a następnie miąższ pokroić w drobną kostkę. Dodać obraną drobniutko posiekaną cebulę oraz obrany, przeciśnięty przez praskę czosnek. Następnie dodać olej, sok z cytryny oraz posiekaną kolendrę. Wszystko dokładnie wymieszać, doprawić do smaku cukrem, pieprzem, solą oraz tabasco.