Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam salsę pomidorową nadającą się do różnego rodzaju mięsa. Salsa bardzo smaczna i pikantna.
nóż, praska do czosnku, miska,
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 34
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1429
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 290
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3224
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 325
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 34
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1429
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 290
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3224
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 325
Składniki
Pomidory zalać wrzątkiem, obrać skórkę, a następnie miąższ pokroić w drobną kostkę. Dodać obraną drobniutko posiekaną cebulę oraz obrany, przeciśnięty przez praskę czosnek. Następnie dodać olej, sok z cytryny oraz posiekaną kolendrę. Wszystko dokładnie wymieszać, doprawić do smaku cukrem, pieprzem, solą oraz tabasco.