Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeśli ktoś lubi pomidory, można go dodać do większości potraw, do sosu, do zupy, do duszenia mięsa, do bigosu, albo po prostu go wypić
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 191
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 73
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 191
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 73
Składniki
1. pomidory obrać i pokroić na małe kawałeczki
2. wrzucić do garnka i gotować na małym ogniu
3. jak już będą rozgotowane doprawić solą, cukrem i pierzem
4. gotujące przelewać do słoiczków
5. słoiczek zakręcić i odwrócić
6. odwrócone słoiczki zostawić do wystygnięcia, będą zawekowane
7. gotowe