Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeśli ktoś lubi pomidory, można go dodać do większości potraw, do sosu, do zupy, do duszenia mięsa, do bigosu, albo po prostu go wypić
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 168
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11887
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5591
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 168
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11887
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5591
Składniki
1. pomidory obrać i pokroić na małe kawałeczki
2. wrzucić do garnka i gotować na małym ogniu
3. jak już będą rozgotowane doprawić solą, cukrem i pierzem
4. gotujące przelewać do słoiczków
5. słoiczek zakręcić i odwrócić
6. odwrócone słoiczki zostawić do wystygnięcia, będą zawekowane
7. gotowe