Do góry

Dodatki Przepis na:

Puree z batatów

Puree z batatów

Autor:

Przepisów i artykułów: 312 Ocena: 5670

Dodano:

Odsłon: 292

Smaczny,zdrowy dodatek o pięknym kolorku :)

Składniki

  • Bataty ok 500 g
  • Masło lub oliwa ok 1 łyzka
  • Pieprz,sól do smaku
  • Papryka słodka, opcjonalnie 1/4 łyżeczki
1-2 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Bataty obrać,pokroić w większą kostkę i ugotować do miękkości.
    Gorące rozgnieść widelcem dodając masło lub oliwę oraz przyprawy.Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (36)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń