Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2636
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2881
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2636
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2881
Składniki
Z boczku ściągamy skórę i rozcinamy go aby powstał płaski kawałek o grubości około 1,5 cm. Smarujemy go z jednej strony musztardą, dodajemy pokrojony czosnek. Zwijamy boczek w formę rolady tak aby musztarda z czosnkiem znalazły się w środku. Całość obwiązujemy ciasno sznurkiem i posypujemy papryką. Wkładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy około 1,5 godziny w temperaturze 200 stopni.