Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117154
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8064
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3022
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1682
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1348
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117154
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8064
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3022
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1682
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1348
Składniki
Z boczku ściągamy skórę i rozcinamy go aby powstał płaski kawałek o grubości około 1,5 cm. Smarujemy go z jednej strony musztardą, dodajemy pokrojony czosnek. Zwijamy boczek w formę rolady tak aby musztarda z czosnkiem znalazły się w środku. Całość obwiązujemy ciasno sznurkiem i posypujemy papryką. Wkładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy około 1,5 godziny w temperaturze 200 stopni.