Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Róże ziemniaczane zastąpią w podanym daniu ziemniaki, a także udekorują nasze danie.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1956
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 329
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 751
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17204
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1956
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 329
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 751
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17204
Składniki
1 - Obrane ze skórki, wymyte ziemniaki szatkujemy na cienkie plastry. 2 - Plastry układamy w poziomie tak, żeby nakładały się połową na siebie. 3 - Tak rozłożone plastry zwijamy, zwinięte wkładamy do otworu formy wyłożonego papierem. 4 - Dokładamy kilka plasterków formując różę. 5 - Uformowane róże polewamy odrobiną oleju rzepakowego, solimy, pieprzymy i posypujemy papryką. 6 - Pieczemy w temperaturze 170 stopni Celsjusza przez 45 minut. 7 - Po upieczeniu delikatnie wyjmujemy z papierowej otoczki. Smacznego !!!