Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od znajomego kucharza z renomowanej restauracji. Rzepa według tego przepisu jest bardzo smaczna i chrupiąca, a przy tym bardzo zdrowa.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326885
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12154
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17094
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326885
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12154
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17094
Składniki
Rzepę obrać, pokroić na plasterki. Zasypać solą, tak żeby rzepa była równomiernie posolona, zostawić na około pół godziny. Co jakiś czas trochę przemieszać, żeby rzepa puściła sok. Odsączyć na sitku.
Wymieszać wodę, ocet i cukier. Dodać odsączoną rzepę, zostawić na około pół godziny. Gotowe!