Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od znajomego kucharza z renomowanej restauracji. Rzepa według tego przepisu jest bardzo smaczna i chrupiąca, a przy tym bardzo zdrowa.
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3192
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 624
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2313
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3192
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 624
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2313
Składniki
Rzepę obrać, pokroić na plasterki. Zasypać solą, tak żeby rzepa była równomiernie posolona, zostawić na około pół godziny. Co jakiś czas trochę przemieszać, żeby rzepa puściła sok. Odsączyć na sitku.
Wymieszać wodę, ocet i cukier. Dodać odsączoną rzepę, zostawić na około pół godziny. Gotowe!