Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od znajomego kucharza z renomowanej restauracji. Rzepa według tego przepisu jest bardzo smaczna i chrupiąca, a przy tym bardzo zdrowa.
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 122
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 90
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 122
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 90
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Rzepę obrać, pokroić na plasterki. Zasypać solą, tak żeby rzepa była równomiernie posolona, zostawić na około pół godziny. Co jakiś czas trochę przemieszać, żeby rzepa puściła sok. Odsączyć na sitku.
Wymieszać wodę, ocet i cukier. Dodać odsączoną rzepę, zostawić na około pół godziny. Gotowe!