Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj sosik rzodkiewkowy który sprawdzi się podczas świąt wielkanocnych i nie tylko. Sosik prosty i szybki w przygotowaniu, ale tez bardzo smaczny . Polecam
nóż, tarka, miska, łyżka,
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 684
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 660
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 251
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 684
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 660
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 251
Składniki
Warzywa po oczyszczeniu i opłukaniu osuszyć, rzodkiewki i ogórek zetrzeć na tarce o dużych oczkach, natomiast dymkę z cebulką zielona drobniutko posiekać. Doprawić przyprawami do smaku i wymieszać z majonezem i gęsta śmietaną. Schłodzić w lodówce. Smacznego
Przygotowane warzywa wymieszać z majonezem i gęsta śmietaną.
Sosik gotowy do podania.