Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przygotowania tego schabiku na kanapki wykorzystuję moją domową przyprawę, na którą przepis znajdziecie w moim profilu :) Ledwo uratowałam kawałek, żeby zrobić zdjęcie :)
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 373
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1428
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5600
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 271
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 373
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1428
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5600
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 271
Składniki
Schab natrzyj olejem wymieszanym z przyprawą i zostaw co najmniej na noc w lodówce a najlepiej na dobę. Po tym czasie włóż go do woreczka od szynkowaru i uzbrój szynkowar. Takiej wielkości porcję trzeba parzyć ok. godzinę w ok. 70 stopniach. Pozostaw do ostygnięcia nie wyjmując mięsa z szynkowaru, najlepiej na całą noc w lodówce, żeby mięso nie było zbyt suche.