Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Płatki drożdżowe to rewelacyjny wegański zamiennik sera. Dodane do podsmażonej na patelni fasolki lekko się topią i nadają potrawie intensywnego smaku. Przekonaj się, że nie tylko bułka tarta może być doskonałym dodatkiem do gotowanych warzyw :)
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8595
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7111
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4856
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327685
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8595
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7111
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4856
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327685
Składniki
Fasolkę płuczemy pod bieżącą wodą, odcinamy końcówki i przecinamy każdy strączek na pół. Gotujemy w nieosolonej wodzie przez 10-15 minut do miękkości. Ugotowaną fasolkę wrzucamy na gorącą oliwę.
W miseczce mieszamy płatki drożdżowe z przyprawami. Gotową mieszankę dodajemy na patelnię i podsmażamy przez dwie minuty. Gotową fasolkę podajemy na ciepło z kromką chleba lub jako dodatek do obiadu. Smacznego!