Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł może wydawać się dość zaskakujący, ale smażona śmietana to idealny dodatek do klusek i makaronów z białym serem. Po usmażeniu przypomina bułkę tartą, którą polewa się kalafiora lub fasolkę szparagową.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37377
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 48
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 125
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 112
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37377
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 48
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 125
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 112
Składniki
Na patelni rozpuść masło. Następnie dodaj śmietanę i sól, smaż na wolnym ogniu cały czas mieszając, aby się nie przypaliła.
Po 10 minutach powinna zacząć gęstnieć, a po kolejnych 10 zaczną tworzyć się „grudki”.