Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł może wydawać się dość zaskakujący, ale smażona śmietana to idealny dodatek do klusek i makaronów z białym serem. Po usmażeniu przypomina bułkę tartą, którą polewa się kalafiora lub fasolkę szparagową.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1810
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1810
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
Składniki
Na patelni rozpuść masło. Następnie dodaj śmietanę i sól, smaż na wolnym ogniu cały czas mieszając, aby się nie przypaliła.
Po 10 minutach powinna zacząć gęstnieć, a po kolejnych 10 zaczną tworzyć się „grudki”.