Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł może wydawać się dość zaskakujący, ale smażona śmietana to idealny dodatek do klusek i makaronów z białym serem. Po usmażeniu przypomina bułkę tartą, którą polewa się kalafiora lub fasolkę szparagową.
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 4043
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1080
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 240
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34258
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 582
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 4043
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1080
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 240
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34258
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 582
Składniki
Na patelni rozpuść masło. Następnie dodaj śmietanę i sól, smaż na wolnym ogniu cały czas mieszając, aby się nie przypaliła.
Po 10 minutach powinna zacząć gęstnieć, a po kolejnych 10 zaczną tworzyć się „grudki”.