Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł może wydawać się dość zaskakujący, ale smażona śmietana to idealny dodatek do klusek i makaronów z białym serem. Po usmażeniu przypomina bułkę tartą, którą polewa się kalafiora lub fasolkę szparagową.
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29329
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 3017
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 163
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18719
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 737
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29329
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 3017
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 163
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18719
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 737
Składniki
Na patelni rozpuść masło. Następnie dodaj śmietanę i sól, smaż na wolnym ogniu cały czas mieszając, aby się nie przypaliła.
Po 10 minutach powinna zacząć gęstnieć, a po kolejnych 10 zaczną tworzyć się „grudki”.