Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miał być dodatek do obiadu ale właściwie obiad nie był już potrzebny.
Nic nie cieszy bardziej niż domowe danie, które łączy w sobie prostotę przygo...
Odsłon: 128
Czyli dekonstrukcja postnych śledzi z ziemniakami.
Odsłon: 954
Zaserwuj to ciasto francuskie z wędzonym łososiem, gdy potrzebujesz efektowne...
Odsłon: 5763
Kremowy deser z serka mascarpone z dodatkiem musu brzoskwiniowego i z egzotyc...
Odsłon: 69
Nic nie cieszy bardziej niż domowe danie, które łączy w sobie prostotę przygo...
Odsłon: 128
Czyli dekonstrukcja postnych śledzi z ziemniakami.
Odsłon: 954
Zaserwuj to ciasto francuskie z wędzonym łososiem, gdy potrzebujesz efektowne...
Odsłon: 5763
Kremowy deser z serka mascarpone z dodatkiem musu brzoskwiniowego i z egzotyc...
Odsłon: 69
Składniki
Cebulę pokrojoną w grubą kostkę trzeba lekko zeszklić. Najpierw podsmażyłam bakłażana- wypije trochę oliwy, po chwili wrzuciłam cukinie, paprykę i pieczarki, posiekany czosnek i chili. Gdy warzywa się podsmażą można dodać obrane i pokrojone pomidory. Nie trzeba smażyć długo- aby zmiękły a nie się rozpadły. Do warzyw wkruszyłam kostkę rosołowa, podlałam wodą, posypałam ziołami prowansalskimi i posoliłam lekko, wymieszałam i podsmażałam kilka minut. Gorące warzywa można posypać startą mozzarella i zieleniną.
Smacznego :)