Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miał być dodatek do obiadu ale właściwie obiad nie był już potrzebny.
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 143
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3652
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 143
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3652
Składniki
Cebulę pokrojoną w grubą kostkę trzeba lekko zeszklić. Najpierw podsmażyłam bakłażana- wypije trochę oliwy, po chwili wrzuciłam cukinie, paprykę i pieczarki, posiekany czosnek i chili. Gdy warzywa się podsmażą można dodać obrane i pokrojone pomidory. Nie trzeba smażyć długo- aby zmiękły a nie się rozpadły. Do warzyw wkruszyłam kostkę rosołowa, podlałam wodą, posypałam ziołami prowansalskimi i posoliłam lekko, wymieszałam i podsmażałam kilka minut. Gorące warzywa można posypać startą mozzarella i zieleniną.
Smacznego :)