Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miał być dodatek do obiadu ale właściwie obiad nie był już potrzebny.
Dzisiaj przychodzę do was z przepisem na tradycyjna karnawałową przekąskę ! T...
Odsłon: 187
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 3245
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 30
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 3538
Jest to pyszne ciasto na biszkopcie, z kremem z mlekiem w proszku i ryżem pre...
Odsłon: 683
Dzisiaj przychodzę do was z przepisem na tradycyjna karnawałową przekąskę ! T...
Odsłon: 187
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 3245
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 30
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 3538
Jest to pyszne ciasto na biszkopcie, z kremem z mlekiem w proszku i ryżem pre...
Odsłon: 683
Składniki
Cebulę pokrojoną w grubą kostkę trzeba lekko zeszklić. Najpierw podsmażyłam bakłażana- wypije trochę oliwy, po chwili wrzuciłam cukinie, paprykę i pieczarki, posiekany czosnek i chili. Gdy warzywa się podsmażą można dodać obrane i pokrojone pomidory. Nie trzeba smażyć długo- aby zmiękły a nie się rozpadły. Do warzyw wkruszyłam kostkę rosołowa, podlałam wodą, posypałam ziołami prowansalskimi i posoliłam lekko, wymieszałam i podsmażałam kilka minut. Gorące warzywa można posypać startą mozzarella i zieleniną.
Smacznego :)