Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miał być dodatek do obiadu ale właściwie obiad nie był już potrzebny.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 981
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4600
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1247
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 981
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4600
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1247
Składniki
Cebulę pokrojoną w grubą kostkę trzeba lekko zeszklić. Najpierw podsmażyłam bakłażana- wypije trochę oliwy, po chwili wrzuciłam cukinie, paprykę i pieczarki, posiekany czosnek i chili. Gdy warzywa się podsmażą można dodać obrane i pokrojone pomidory. Nie trzeba smażyć długo- aby zmiękły a nie się rozpadły. Do warzyw wkruszyłam kostkę rosołowa, podlałam wodą, posypałam ziołami prowansalskimi i posoliłam lekko, wymieszałam i podsmażałam kilka minut. Gorące warzywa można posypać startą mozzarella i zieleniną.
Smacznego :)