Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos chrzanowy pojawia się u mmnie w domu zarówno w Święta jak i na codzień odkąd pamiętam. Jest to mój ulubiony dodatek do wędlin, zwłaszcza tych wędzonych. Przepis jest bardzo prosty, warunkiem sukcesu jest tylko dobry chrzan, reszty nie da się zepsuć. Jeżeli jeszcze go nie znacie, koniecznie spróbujcie zrobić.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8738
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1289
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10358
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4697
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 778
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8738
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1289
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10358
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4697
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 778
Składniki
1) Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. 2) Chrzan przełożyć do miseczki, dodać starte jajka, śmietanę oraz cukier i dokładnie wymieszać. 3) Przechowywać w szczelnie zamkniętym słoiczku w lodówce. Podawać jako dodatek do wędlin.