Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos z dodatkiem ziół i ketchupu nadaje się jako wspaniały i aromatyczny dodatek do kotletów, duszonych mięs, pizzy itp.
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 694
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 54
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 688
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 694
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 54
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 688
Składniki
Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do jogurtu wymieszanego z majonezem. Dodajemy zioła , ketchup sól i cukier do smaku. Dokładnie mieszamy, aby wszystkie składniki dobrze się połączyły. Sos powinien mieć dość ostry smak. Ilość ząbków czosnku dajemy wg własnego smaku. SMACZNEGO!
Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do jogurtu wymieszanego z majonezem. Dodajemy zioła , ketchup sól i cukier do smaku. Dokładnie mieszamy, aby wszystkie składniki dobrze się połączyły. Sos powinien mieć dość ostry smak. Ilość ząbków czosnku dajemy wg własnego smaku. SMACZNEGO!