Do góry

Dodatki Przepis na:

sos czosnkowy do mięsa i warzyw

sos czosnkowy do mięsa i warzyw

Autor:

Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 12

Dodano:

Odsłon: 418

sos czosnkowy do mięsa i warzyw, oparty na jogurcie i majonezie

Składniki

  • 200 gram gęstego, naturalnego jogurtu
  • 2 łyżki majonezu
  • 2 ząbki czosnku
  • sól i pieprz
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. jogurt przełóż do miski lub salaterki

  2. dodaj majonez, dokładnie wymieszaj by nie było grudek

  3. dodaj przeciśniety przez praskę czosnek

  4. dodaj sól i pieprz do smaku

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ekspresjawkuchni 10 października Przygotowuję tak samo i potwierdzam, że jest świetny.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń