Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy sos majonezowy z dodatkiem czosnku i ostrej papryczki chilli, wyrazisty i kremowy, najlepszy dodatek do wędlin, frytek, pizzy i rozmaitych sałatek.
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 15929
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 100
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 402
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 269
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 84
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 438
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 15929
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 100
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 402
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 269
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 84
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 438
Składniki
Majonez i śmietanę przekładamy do miseczki. Dodajemy do nich zmiażdżony czosnek oraz drobniutko pokrojoną papryczkę chilli pozbawioną nasion. Przyprawiamy sos solą, pieprzem i wędzoną papryką. Mieszamy dokładnie, wstawiamy do lodówki na pół godziny. Wyśmienity sos czosnkowy ostry gotowy!