Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny niż wszystkie i choć może zdziwić dodatek jednego składnika wbrew pozorom smakuje bardzo dobrze.
Polecam.
Odsłon: 191
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 66
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 597
Polecam.
Odsłon: 191
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 66
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 597
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i curry. Dokładnie mieszamy. Jeżeli ktoś lubi może dodać keczup pikantny. Ja używam łagodny z Pudliszek. Dżem najlepiej starać się kupić bez całych owoców, jednak ja ostatnio dodałam z kawałkami porzeczek i smakowało mi równie dobrze.