Do góry

Dodatki Przepis na:

Sos do pasztetów wg Ewy Wachowicz.

Sos do pasztetów wg Ewy Wachowicz.

Autor:

Przepisów i artykułów: 21 Ocena: 536

Dodano:

Odsłon: 19657

Prosty sos do pasztetów podawanych jako zimne przekąski.

Składniki

  • - daktyle bez pestek - 150g
  • - musztarda sarepska - 2 łyżki stołowe
  • - musztarda francuska z gorczycą - 2 łyżki stołowe
> 6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. 1. Daktyle ugotować w niewielkiej ilości wody do miękkości

    2. Dodać musztardę sarepską i zblendować.

    3. Dodać musztardę francuską i ponownie zblendować.

    Podawać do zimnych pasztetów mięsnych różnego rodzaju.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

renka 25 kwietnia 2014 Oryginalny sposób na sos,myślę że chyba jest smaczny -)

26 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń