Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8423
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2936
Polecam.
Odsłon: 1671
Polecam.
Odsłon: 487
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8423
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2936
Polecam.
Odsłon: 1671
Polecam.
Odsłon: 487
Składniki
Grzyby ugotować ,ostudzić ,pokroić w paski. Sporządzić zasmażkę z tłuszczu ,cebuli i mąki ,rozprowadzić z wywarem z grzybów i rosołem. Dodać pokrojone grzyby ,łyżeczkę lubczyku i śmietanę. Doprawić do smaku solą i pieprzem.