Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały sos zwłaszcza do kaszy lub ryżu. Słodko-kwaśny z aromatem pietruszki. Szybko się go robi , więc świetny kiedy nam się śpieszy.
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18474
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7054
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30617
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29358
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18474
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7054
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30617
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29358
Składniki
Do garnka wlewam wodę , wkładam kostkę rosołową i pieprz. Wszystko razem mieszam i gotuję. Dodaję ketchup dokładnie mieszam ciągłe gotując.
Śmietanę miesza z odrobiną sosu żeby się nie zważyło i wlewam do garnka. Mąkę rozrabiam z odrobiną wody i zagęszczam sos.Wszystko gotuję ok. 1 mnuty i posypuję natką pietruszki. Zamiast natki można posypać koperkiem.