Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten smaczny i łatwy sos, o włoskim rodowodzie, może być świetnym dodatkiem do drugiego dania. Można go też spożywać z pieczywem. Polecam.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22571
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 165
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 350
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 492
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22571
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 165
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 350
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 492
Składniki
Papryki i pomidory umyć. Następnie pokroić w paseczki. Oczywiście z papryk należy usunąć gniazda nasienne. Cebule pokroić w piórka, a czosnek przecisnąć przez praskę. Wszystkie warzywa dusić na oleju pod przykryciem do miękkości. Dodać należy również przyprawy. Od czasu do czasu mieszać.