Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten smaczny i łatwy sos, o włoskim rodowodzie, może być świetnym dodatkiem do drugiego dania. Można go też spożywać z pieczywem. Polecam.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326430
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12082
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16848
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5500
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326430
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12082
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16848
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5500
Składniki
Papryki i pomidory umyć. Następnie pokroić w paseczki. Oczywiście z papryk należy usunąć gniazda nasienne. Cebule pokroić w piórka, a czosnek przecisnąć przez praskę. Wszystkie warzywa dusić na oleju pod przykryciem do miękkości. Dodać należy również przyprawy. Od czasu do czasu mieszać.