Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten smaczny i łatwy sos, o włoskim rodowodzie, może być świetnym dodatkiem do drugiego dania. Można go też spożywać z pieczywem. Polecam.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Papryki i pomidory umyć. Następnie pokroić w paseczki. Oczywiście z papryk należy usunąć gniazda nasienne. Cebule pokroić w piórka, a czosnek przecisnąć przez praskę. Wszystkie warzywa dusić na oleju pod przykryciem do miękkości. Dodać należy również przyprawy. Od czasu do czasu mieszać.